neděle 1. dubna 2012

The Vampire Diaries - Upíří deníky



Láska je někdy zvláštní. Někdo se neskutečně zamiluje a prožívá nezapomenutelné období zamilovanosti a někteří z nás mají takovou smůlu, že když už se zamilují, tak do nějaké příšery. Ano, třeba do alkoholika. Jenže tenhle příběh je fantasy, a proto se hlavní postava zamiluje do upíra. V jejím případě by se nám časem mohlo zdát, že vybrat si alkoholika by možná mohla být lepší volba.

Zase by nás potom, ale obrala o seznámení s dvěma bratry Salvatorovi, díky kterým se rozehrávájí nezapomenutelná dobrodružství.

Příběh můžete sledovat dvěma způsoby. Buď začít sledovat seriál anebo se pustit do čtení knížek. Já zkusila obojí. A překvapivě jsem poprvé v životě zjistila, že kromě prvního dílu ságy, nestojí knížky téměř za nic, a že seriál je daleko lépe zpracován. Knížky si můžete stáhnout zde: http://www.uloz.to/xzrU7wA/upiri-deniky-komplete-1-8-dil-by-mamonn-zip

A seriál můžete začít sledovat zde: http://www.serialycz.cz/2010/04/the-vampire-diaries/

Předem Vás upozorňuji, že seriál je poměrně návykový, a pokud si pustíte dneska první díl, tak se ujistěte, že máte minimálně volnou neděli.

3 komentáře:

  1. Jo, VDéčka to je pěknej vodvar. Máma zkoukla 2 série za týden a je z toho unešená, takže musim dostahovat postupně 3. sérii. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Něco mi říkej. Neustále na nový díl čekám jako feťák na drogu.

    OdpovědětVymazat
  3. No a čekat na 4 sérii na díly, no, radši ani nemluvím... :D

    OdpovědětVymazat