úterý 10. dubna 2012

Dobrovolníci v teráriu




V moderní době se lidé uchylují k různým zvláštním aktivitám. K těmto zvláštnostem někteří řadí i squash. Je mi naprosto jasné, že polovina mých čtenářů nebude mít ani potuchy, co to vlastně je, dokud neuvedu jednoduchý popis. Tak jednoduše. Squash je ten sport, který se hraje v uzavřené místnosti s raketami, míčky a spousta lidí si myslí, že se v technice hraní podobá tenisu.

Ale dnes nebudu psát o squashi jako takovém. No, pokud budete někdo chtít shrnout základní informace, dejte vědět a jeden článek bych tomu mohla věnovat, pokud bude zájem. Možná málo něco o tom vím a ráda se podělím. Ale pro ty, jež by chtěli aspoň na chvíli nahlédnout pod pokličku squashe, mám pozvánku na Mistrovství ČR dospělých. Začíná tenhle pátek 13.4.2012 ve Sportcentru Pro 6, Za Černým mostem 1425, Praha 9. Vstup je zdarma a nikdo se vás tam nebude ptát, kam patříte a co tam děláte.

A pokud někteří z vás se budou bát, že jsou moc nápadní nebo se jim nebude chtít se jet podívat jen na squash a zatouží třeba po nákupech, je další možností navštívit o víkendu nákupní centrum Galerie Harfa v Praze.

Nikomu nebude divný, že tam budete oxidovat a s naprostým klidem můžete sledovat hráče squashe ve velkém skleněném kurtě vestavěném v nákupním centru. No, nevěříte? Přijďte se podívat. Ženy se můžou pokochat závodními hráči snažící se porazit jeden druhého a muži o nic podobného také nepřijdou. Prostě můžete v klidu sledovat dobrovolníky ve velkém teráriu a do zoo ani nikam jinam jít nemusíte.

Kdyby se tu našel náhodou někdo, kdo by projevil jakýkoliv zájem, zde najdete základní informace: http://www.cz-squash.net/img_turnaje/1304_1504_2012_MCR.pdf

Nasazení a pavouky naleznete zde

A pokud někdo z Vás se chce jít podívat na nějaký zápas, tak doporučuji se jít podívat na ty dva, co jsou tu na fotce. Hrají dnes v 17:00 v Galerii Harfa.

Žádné komentáře:

Okomentovat