čtvrtek 10. května 2012

Temné stíny (Dark Shadows)




Během dneška a několika dalších týdnů se dostává do českých kin film Temné stíny a milovníci Johnnyho Deppa si ho určitě nenechají ujít. Ale co od něj můžete očekávat?

Kdybych to měla přirovnat k něčemu, co znáte, tak bych si být vámi představila jakéhosi Drákulu zakopaného v zemi 196 let čarodějnicí, která ho nechce zabít, protože ho stále miluje, a odmítá se vzdát své lásky, ačkoliv on ji nemiluje.

Jenže jednoho dne se Barnabasovi Collinsovi konečně poštěstí a je znova v 80-tých letech vykopán do světa, kde se pro něj naprosto všechno změnilo a velké M na rychlém občerstvení neznamená Mefistofeles (ďábel), ale McDonald‘s. Přece jen to probuzení nemá jednoduché. Ale i tak se mu povede vrátit k jeho rodině a ta ho překvapivě téměř bez problému přijme. A co je pak dál? Je ta čarodějnice, co ho pohřbila na světě? Zamiluje se někdy? A jak se vypořádá s novinkami světa? Tak na to se budete muset podívat samy.

Film je velmi zajímavou a originální komedií a Johnny Depp i Michelle Pfeiffer podali velmi dobré herecké výkony. Určitě stojí na film do kin jít, tak dlouho jsem se v kině dobře nepobavila, ani nepamatuji.


Žádné komentáře:

Okomentovat