sobota 16. června 2012

Šmarjá, Edwarde, tak už se zamiluj! - bonusový díl - Líbánky



Sex, pračka a Alice – Je jedno, kde si to člověk užívá. Důležité je hlavně s kým.

Bella se nechávala unášet na vlnách lásky a těšila se konečně na to, co chtěla od prvního dne, co potkala Edwarda. Sice měla z počátku problém s tím přiznat si to, ale nakonec to dokázala a byla za to šťastná.

S každým jeho polibkem se po jejím těle prohnala touha, která byla daleko silnější, než když byla člověkem, a ona se jí plně poddávala. Konečně mohla dosáhnout svého cíle a doufala, že tentokrát je nic nezastaví.

Edward je odnesl do jakési ložnice, ale Bella si ji neměla zájem ani prohlédnout. Čekala na jednu jedinou chvíli, a to byla ta, když ji postavil na zem a začal rozepínat její šaty. Krotila se a čekala, až jí je sundá. Bylo to totiž jediné, co měla v plánu kromě nich a Edwarda nezničit. Jedna její část si totiž začínala uvědomovat, jak je silná a všechno kolem ní křehké.

V momentu, kdy Belle sjely šaty z těla, se na ni Edward zadíval a jeho oči nabraly černou barvu. Sice jejímu bývalému manželovi oči nečernaly, ale tenhle pohled znala. Věděla, co přijde a nechtěla, aby se Edward nějak zbytečně ovládal. Chtěla jeho i s jeho zvířecími pudy. Jenže Edward se zachoval přesně tak, jak nechtěla. Opatrně zvedl ruku a přiložil ji na její tvář. Usmíval se na ni a pomalu se k ní přibližoval. „Ach, ta romantika!“ pomyslela si Bella.

V Belle to vřelo. Chtěla ho rychle a vášnivě. Ne romanticky, tak jak to považoval vychovaný muž správně, když se se ženou miluje poprvé. Měla chuť na něj skočit a strhat z něj oblečení. Usoudila, že na romantiku pak budou mít celou věčnost a rozhodla se převzít otěže do svých rukou. Ještěže jí Edward neviděl do hlavy.

A ona neváhala. S polibkem, který jí dával, se k němu víc přitiskla a zajela Edwardovi pod sako. Opatrně mu ho sundala, a když padalo k zemi, téměř vítězně se na něj usmála. Pak ho s dalším polibkem otočila směr k posteli. Když se jejich rty znova oddělily, ušklíbla se a jedním prstíkem do Edwarda strčila tak, aby zahučel do peřin.

Peřiny lehce zašustily a Edward s rukama od těla sledoval, co se s ním děje. Připadal si jako ve snu. Tahle noc nevypadala jako jedna z těch romantických scén, které vídal ve filmu. Ne, tohle bylo jiné. Bylo to živější a dravější. Bylo to hlavně Bellou. V jednu chvíli vypadala, že z něj strhá oblečení, a v té druhé jakoby se bála, že jí ještě uteče.

Bella se na Edwarda obkročmo posadila a rozkrokem se provokativně otřela o jeho kalhoty tak, že zavzdychal a omámeně sledoval, co s ním jeho drahá má v plánu. A ta neotálela. Košili, kterou měl zastrkanou v kalhotách, postupně prsty s lehkými náhodnými dotyky pod jeho kalhoty vytahovala.

Jak moc milovala, když viděla, že se to jejímu milému líbí. A nakonec trhla. Zbožňovala zvuk letících knoflíčků z košile, i když pravda, nesnášela je pak přišívat. Proto tento čin už několik let neudělala, ale dnes večer jí to bylo fuk. Alice jí určitě nebude nutit košili spravovat.

Edward pozoroval Bellino počínání a bavil se. Vypadala tak hravě a dětsky, když sledovala, jak knoflíky, které odlétávají z jeho košile, dopadají do rohu místnosti. Ale tím končila její hravost. Když pohlédla na jeho polonahé tělo, oči ji zčernaly, tak jako jemu před chvílí, a Bella se jedním rychlým pohybem naklonila k Edwardově krku a lehce mu přes něj přejela zuby. Naschvál se vyhnula jeho ústům a pomalu sjížděla k jeho bříšku, kde se zastavila až o jeho kalhoty. Prsty zlehka přejela o horní šev kalhot a trochu se posunula tělem níž na jeho stehna, tak aby pusou mohla rozepnout poklopec kalhot.

Celá scéna odehrávající se na Edwardově těle ho dostávala do kolen. Sotva dýchal a pozorně pozoroval každý Bellin pohyb. Hrála si s ním a on občas dokázal jen vzdychnout. Připadal si naprosto odzbrojen a čekal na cokoliv, co láska jeho života udělá.

Bella vítězoslavně zajásala, když se jí zuby bez jediného zranění povedlo Edwardovi rozepnout kalhoty a postupně mu je stahovala. Ke konci je sám skopnul a byla v jeho očích vidět nedočkavost, která se objevila s jeho dalším pohybem. Převalil ji pod sebe a Belle bylo jasné, jak chce dál pokračovat. Jenže ona byla silnější a znova ho dostala pod sebe. S vítězným úsměvem se na něj podívala a řekla:

„Zapomněl jsi snad, kdo je tady silnější?“ rýpla si do něj, ale nebyla připravena na jeho reakci. Znovu je převalil a tentokrát s ránou dopadli na Edwarda. Dostal je na zem a pak si Bellu převalil ještě pod sebe.

„Ne na dlouho. A stále budu rychlejší,“ vrátil jí a ona zatím zbystřila, že cestou na zem nějakým způsobem přišla o podprsenku, která vysela na sloupku postele. Edward začal mezitím zkoumat jazykem její poprsí. A potom ani nezaváhal a prozkoumal i oblast krajkových kalhotek.

Bella ho nechala a užívala si jeho lásku s každým polibkem, který umístil na její tělo. Milovala ho a on ji. Konečně od života dostávala to, co si přála od svých čtrnácti let. Prince, který jí bude milovat, a toho teď má.

Edward cítil, jak se Bella téměř rozplývá pod jeho dotyky a už nevydržel dál čekat. Bez zaváhání ji sebral kalhotky a jeho trenky letěly ty tam. Namáčkl se na její tělo a s otázkou v očích čekal na její svolení, které ihned získal, a pak udělal konečně to, na co čekal celý svůj život. Spojil jejich těla v jedno.



Edward spokojeně ležel s Bellou v náručí, i když s ní začínali šít všichni čerti.

„Lásko, na co myslíš?“ ptal se Edward Belly.

„Na pračku,“ odpověděla mu bez jakéhokoliv zaujetí.

„Na pračku?“ divil se Edward.

„Jo, myslíš, že ji sem bohyně daly?“ zjišťovala Bella se zaujetím.

„Asi ne. Myslím, že nepředpokládaly, že o líbánkách budeme chtít prát,“ odpověděl Belle trochu nevěřícně a ona se rozesmála.

„A kdo ti jako řekl, že s pračkou se dá jenom prát,“ škádlila Bella Edwarda.

„Já na pračku nikdy nesáhl, protože ji Alice odmítala pořídit, aby náhodou nikoho nenapadlo si vzít něco na sebe víckrát,“ informoval ji Edward a Bella protočila oči.

„Chyba,“ upozornila ho, a pak na něj udělala oči. „Miláčku, že mi něco teď slíbíš,“ pronesla Bella líbezným hlasem a Edward téměř automaticky kýval hlavou. Měla ho plně ve své moci. „Až se vrátíme, pořídíš nám, prosím, jednu starou funkční pračku,“ prosila ho Bella a on věděl, že tuhle maličkost i přes odmlouvání Alice, jí splní.

„S radostí, lásko,“ slíbil jí a Bella škodolibě řekla:

„A Alici jí nikdy nepůjčíme.“ Edward sice nechápal stále význam funkční staré pračky v jejich milostném vztahu, ale Belle byl schopný splnit první a poslední. Jedna pračka ho neskolí.

Když Edward slíbil Belle, co jí slíbil, Bella se zvedla a hodlala něco podniknout. Jenže Edward ji z postele ještě pustit nechtěl.

„Miláčku, co kdybychom tu ještě nějakou chvíli zůstali?“ lákal Bellu Edward zpět. Bella se na něj ve vší kráse otočila a řekla:

„A já myslela, že půjdeme znesvěcovat artefakty.“ Přitom jí blýsklo uličnicky v očích a skočila zpět za Edwardem do postele. „A když říkám znesvěcovat, tak myslím…“ A to už nestihla doříct, protože ji Edward tahal na místa, která dlouho dobu byla nedotčena.

O sedm měsíců později:

„Edwarde, to nemyslíš vážně!“ zuřila Alice a rozmachovala se rukama ze strany na stranu.

„Je mi líto, Alice. Slíbil jsem jí to,“ bránil se Edward a Belle cukaly koutky, protože Bellin štít po přeměně posílil a ona bránila Alici zjistit, co opravdu se starou pračkou budou dělat. Edward sice neznal přesné záměry jeho manželky, ale doufal, že budou podobné, jako měla v období líbánek a má stále nyní. Třeba dnes si v té kabince poprvé nakupování opravdu užil.

Alice jančila na celé kolo, ale to mu nezabránilo, aby pračku odnesl do společné koupelny. Když ji umístil k volné stěně, zeptal se:

„Lásko, mám tu pračku i zapojovat?“ ujišťoval se Edward a uvažoval celou dobu nad tím, co by se na té pračce opravdu dalo dělat, jaký v tom bude rozdíl třeba od umyvadla. Zjistil totiž během líbánek, že Bella ráda provádí sex na všech možných věcech a místech. A že by mu to nějak vadilo? Ani náhodou. Takový zážitek jako zažili třeba na houpačce, neměl nikdo z jeho rodiny a to věděl z jejich myšlenek. Oni byli proti němu a Belle suchaři.

Z líbánek se s Bellou vrátili včera po sedmi měsících a Emmett je podezříval z toho, že si mezitím udělali cestu kolem světa, čímž Belle vložil do hlavy nápad, že by se měli pomilovat u všech sedmi divů světa, tudíž to vypadá, že doma dlouho nepobudou. Ale Edwardovi to opravdu nevadilo. Miloval ztřeštěné nápady jeho manželky.

„Že se ptáš,“ ozvalo se za jeho zády a Bella ho rovnou líbla za ouško. A tak na její přání udělal. Zapojil pračku, a pak pln očekávání sledoval, co bude dál. Bella přinesla z auta aviváž a prášek na praní. Potom je vložila do pračky a otočila se na Edwarda, který se vyděšeně díval na její počínání.

„My budeme opravdu prát?“ zasípal trochu zklamaně.

„Ano,“ prohodila škodolibě Bella, a nakonec mu přikázala. „Šaty dolů.“ Edward zklamaně sundával oblečení a Bella se mezitím urychleně svlékla a posadila na pračku. Edward nechápavě k Belle přišel a hodil věci do pračky. Zavřel dvířka a podíval se na Bellu.

„Pojď ke mně,“ vyzvala ho Bella a s prvním polibkem, který jí dal, stlačila knoflík, který pračku spustil. Ta začala postupně vibrovat a Bella Edwarda vyzvala, aby spojil jejich těla. Neváhal, v lůně své manželky trávil čas moc rád a zároveň během několika dalších vteřin Edward pochopil, proč jeho manželka na té pračce tolik trvala.

Dole v obýváku:

„Oni fakt perou!“ vyváděla Alice před celou rodinou a Jasper se ji snažil uklidňovat. Nechápal, proč zrovna jeho ženu chtějí trápit. Ale po několika dalších vteřinách pochopil, že tu o mučení jeho ženy vlastně vůbec nešlo. Projela jím vlna neskonalé rozkoše. Celý zkameněl a čekal, co bude dál. Po několika dalších vteřinách se začaly vilou linout dost neočekávané zvuky pro každého člena rodiny:

„Drn, drn, ách, ách. Drn, drn, ách, ách.“ A stále dokola. Emmett vyvalil oči a naštvaně dodal:

„Oni nás opravdu trumfli. S tím se bude něco muset udělat,“ prohodil naštvaně a chytl Rose za ruku. Nemínil ztrácet ani vteřinu.

Esmé se láskyplně nahnula ke svému manželovi a téměř slastně zapředla:

„Miláčku, taky si pořídíme pračku?“

2 komentáře: