čtvrtek 22. března 2012

Once Upon Time - Objevená závislost




Každý z nás se v dětství setkal s pohádkami, které v nás zanechávaly všelijaké pocity, a z počátku jen málokoho zarazilo, že neustále mají šťastný konec. Ale co když se svět pohádkových postav a příběhů, kvůli jedné zlé čarodějnici přesune do současnosti? Budou v nich stále existovat šťastné konce?

Pohlcení pohádkových příběhů v osnovách reality je v poslední době velmi moderní záležitostí, a proto nás nemůže ani překvapit, že se na obrazovky dostává seriál Once Upon Time.

Hlavní představitelkou příběhu je Emma Swan. Mladá 28 letá žena, pracující jako lovkyně lidí na kauci, pro kterou si jednoho krásného dne přijde její 10 letý syn, jež dala kdysi k adopci, snažící se ji přesvědčit, aby s ním odjela do Storybrook. A tím začíná příběh plný záhad a pohádek. Každý pohádkový příběh má své kouzlo, a proto není překvapením, že příběh složený z několika upravených pohádek je pro nás téměř neodolatelným lákadlem ke shlédnutí.


Pro ty, kteří by chtěli nahlédnout pod pokličku příběhu prvních několik dílů, doporučuji tento link: http://www.serialycz.cz/2011/11/once-upon-a-time/

Žádné komentáře:

Okomentovat